Izobraževanje po meri

Izobraževanje po meri

Izobraževanje po meri naročnika je idealno za podjetja, kjer potrebujete strokovna ciljna izobraževanja, popolnoma prilagojena vašim potrebam. Na podlagi dolgoletnih izkušenj smo razvili pristope in metode dela, ki preverjeno zagotavljajo najvišje rezultate in maksimalno zadovoljstvo naročnikov.

Ničesar ne prepuščamo naključju in vašim potrebam resnično prisluhnemo, zato se z vami najprej pogovorimo o vaših željah in pričakovanjih ter šele nato pripravimo individualizirane programe, ki omenjenim potrebam zadostijo in jih celo presežejo.

Priprava individualnega posnetka stanja

Na podlagi pogovora in spoznavanja vašega podjetja skupaj ugotovimo, kako lahko vaše vsakodnevno delo še bolj učinkovito podpremo in izboljšamo s pomočjo obstoječih pisarniških programov ter izobraževanj s področij komunikacije, planiranja, sodelovanja in sprejemanja odločitev.

Pri pripravi individualnega programa si pomagamo s seznamom tem in s kratkim opisom problemov, ki smo jih že reševali pri naših obstoječih naročnikih, saj vam tako pomagamo ovrednotiti in prepoznati vaše cilje ter potrebe in želje. Naši strokovnjaki za reševanje poslovnih problemov pripravijo detajlni posnetek stanja, na podlagi katerega lahko oblikujemo konstruktivne in optimalno prilagojene programe neposredno za vaše podjetje. Ciljna izobraževanja so na podlagi celovitega strokovnega pristopa oblikovana tako, da konstruktivno pomagajo pri nadgradnji vašega poslovanja in veščin zaposlenih.

Popolna terminska in vsebinska fleksibilnost

Zavedamo se, kako dragocen je vaš čas, zato izobraževanje po meri resnično upraviči svoj sloves, saj je celoten pristop vsebinsko, časovno in terminsko popolnoma prilagojen naročniku. Izobraževanje lahko izvedemo na sedežu vašega podjetja ali v naših prostorih. Zagotavljamo vam diskreten in individualen pristop, ki skupaj z zanimivimi ter uporabnimi vsebinami zagotavlja uspešno in hitro učenje ter daljnosežne učinke, ki jih boste nedvomno opazili.

Popust

Za izobraževanja po meri naročnika(zaključene skupine) nudimo še posebno ugodne popuste, ki z velikostjo skupine naraščajo.

Trajanje
po dogovoru

Lokacija
po dogovoru


POHVALE STRANK

Po izobraževanju stranke radi vprašamo, kaj si mislijo o nas. Le tako izvemo, kaj delamo dobro in tudi, kje so naše pomanjkljivosti, ki jih nato čimprej odpravimo.

"Pohvalil bi neposreden pristop in delo na praktičnih primerih." Mitja T.

"Pohvalila bi profesionalnost ter izkušenost predavatelja ter znanje projektov v praksi" Mojca M.