Prodajni program

Vsa naša oprema, rešitve in sistemi ustrezajo zahtevam, ki zagotavljajo visoko stopnjo tajnosti in so primerni za vladne inštitucije, banke, zavarovalnice, pošte, telekomunikacijske družbe in vsa ostala podjetja in organizacije, ki obdelujejo tajne in občutljive podatke.

Zastopamo podjetja:

  Norveško podjetje Hiddn Security AS je bilo ustanovljeno 1998 s strani veteranov računalniške industrije. Posvetili so se predvsem razvoju zaščite podatkov na podatkovnih nosilcih kot so trdi diski. Vsi produkti temeljijo na kriptografskem modulu, ki je certificirani'po FIPS 140-2 L3 in Common Criteria EAL 4+. Primerno za uporabo v vladnih institucijah, bankah, telekomih, medicini, večjih in manjših poslovnih organizacijah.
 Home Programska oprema finskega podjetja Blancco je preizkušena rešitev za brisanje podatkov, ki jo uporablja na milijone uporabnikov po vsem svetu, in je hkrati tudi najbolj certificirana programska oprema za brisanje podatkov. Uporabniki prihajajo iz različnih panog, kot so bančništvo, finance, vladne in obrambne inštitucije ter strokovnjaki s področja upravljanja z informacijskimi sredstvi. Blancco deluje prek mreže mednarodnih podružnic in partnerjev v Evropi, Severni Ameriki, Aziji in Oceaniji.
  Nizozemsko podjetje Eurotempest B.V. je del skupine Boxholm Technologies AB. Eurotempest je vodilno evropsko podjetje na področju TEMPEST računalniške opreme. Več kot 30 letne izkušnje na področju neželenih elektromegnetnih sevanj zagotavljajo varnost računalniških sistemov narejenih pri EUROTEMPESTU. Opravljajo tudi meritve prostorov in računalniške opreme do najvišjih NATO SDIP standardov.
  SafeNet je vodilni globalni ponudnik rešitev s področja informacijske varnosti, ki svojim strankam nudi popolno varnost z uvajanjem tehnologij za kodiranje podatkov v namene zaščite komunikacij, intelektualne lastnine in digitalnih identitet. Podjetje je vodilni ponudnik na tržišču USB avtentifikacijskih žetonov, SSL naprav, ki zagotavljajo hitrost, zanesljivost in varnost online transakcij. SafeNet omogoča varnost komunikacij, varnost identitet, varnost mirujočih podatkov in varno poslovanje aplikacij.
    Švedsko podjetje SECTRA Communications AB je bilo ustanovljeno leta 1978. SECTRA razvija in zagotavlja učinkovite varnostne rešitve za evropske vladne organizacije, obrambne organizacije in druge ključne službe, ki zagotavljajo javno varnost. Rešitve podjetja SECTRA omogočajo organizacijam in posameznikom varno komuniciranje. Garancija za varnost je potrjena z dovoljenji za obdelavo tajnih podatkov EU in NATO.
  SECUNET Security Networks AG je vodilno nemško podjetje na področju kompleksnih IT varnostnih rešitev. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1996. Oddelek High security se posveča predvsem produktni liniji SINA. SINA je edina IP naprava, ki je nacionalno (BSI Nemčija) certificiran za procesiranje in izmenjavo tajnih podatkov do stopnje TOP SECRET. Posamezni produkti produktne linije SINA so certificirani do stopnje NATO SECRET in SECRET UE. SECUNET je varnostni partner Nemške zvezne vlade.
  STONEWOOD je angleško podjetje ustanovljeno leta 1995.Razvijajo in proizvajajo strojne kriptografske rešitve za zaščito podatkov na računalniških diskih in USB pomnilnikih. Prodajni liniji Eclypt in Flagstone obsegata notranje diske, zunanje diske in USB ključe. Dobavljivi so v verzijah za javno upravo in komercialni sektor.

Poleg naštetih zastopstev, lahko pri nas kupite tudi opremo proizvajalcev: CIS Secure Computing, HETRA, High Density devices, Kongsberg, nCipher, Rohde&Schwarz in Thales.