Kdo smo?

Kdo smo?

Podjetje Miška, katerega začetki segajo v leto 1991, je od leta 2007 del Skupine FMC Group. Osnovna dejavnost ostaja usmerjena na področje organizacije in izobraževanja ter varnostnih rešitev, s čimer zapolnjujemo celovitost ponudbe celotne Skupine FMC GROUP. S strokovnim kadri in prilagodljivimi rešitvami zagotavljamo kvalitetne storitve na področjih naše dejavnosti.


VARNOSTNE REŠITVE

Osnovna dejavnost podjetja je zagotavljanje varnostnih in kriptografskih rešitev v komunikacijskih in informacijskih sistemih. V okviru te dejavnosti izvajamo svetovanje, inženering, prodajo, izgradnjo in vzdrževanje.

Podjetjem svetujemo in pomagamo pri izdelavi posnetka stanja, analize tveganja, izbiri varnostne in kriptografske opreme. Nudimo celovite varnostne in kriptografske rešitve za zaščito prenosa glasovnih, video in podatkovnih informacij.Cilj podjetja je postati eno izmed vodilnih podjetij v Sloveniji na področju varnostnih in kriptografskih rešitev.

"Zagotavljanje varnosti je eno najpomembnejših vprašanj današnje dobe. Vse številčnejši vdori v omrežja, zlorabe in kraje podatkov ter odtujitve opreme nas opozarjajo na ranljivost Komunikacijskih in Informacijskih Sistemov (KIS), ter nas silijo v razvoj in izgradnjo varnostnih in kriptografskih rešitev, s katerimi se lahko pred takšnimi neljubimi dogodki ubranimo."


ORGANIZACIJA IZOBRAŽEVANJ IN DOGODKOV

Naši začetki izhajajo iz didaktičnega izobraževanja, izvedenega na drugačen, uporabniku prijazen in sodoben način. Takšen pristop smo z razvojem podjetja razširili tudi na druga področja svojega delovanja. Z združitvijo s podjetjem FMC smo postali organizatorji in izvajalci vrste računalniških in drugih računalniško podprtih izobraževanj.

Vseskozi ostajamo zvesti svojemu poslanstvu: izobraževanje po meri naročnika na drugačen, prijazen in sodoben način. To omogočamo s kakovostnimi kadri, z najsodobnejšo učno tehnologijo (interaktivne table s pripadajočimi dodatki, mobilna učilnica) in na uporabniku prijazen način. Naš cilj je izboljšati znanje in uporabnost znanj naših udeležencev tako, da jim ponudimo prilagojeno rešitev in jih interaktivno vključimo v izobraževalni proces.